Results 1 to 2 of 2

Thread: forum message got a error

  1. #1

    Default forum message got a error

    Warning: require_once(spm.php): failed to open stream: No such file or directory in ..../private.php(23 : eval()'d code on line 1

    Fatal error: require_once(): Failed opening required 'spm.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/yabsoft/public_html/community/private.php(23 : eval()'d code on line 1

    when i click on notifications

  2. #2
    Join Date
    May 2005
    Location
    China & France
    Posts
    6,492

    Default

    Thanks for the report. It is fixed now.

Similar Threads

  1. How do I fix this error message?
    By thegreatgatzby in forum Troubleshooting And Problems
    Replies: 8
    Last Post: 03-21-2011, 09:52 PM
  2. 2.2 Error Message
    By andy252 in forum Troubleshooting And Problems
    Replies: 21
    Last Post: 06-22-2008, 02:56 AM
  3. Error message: An internal server error occurred
    By planetlab in forum Troubleshooting And Problems
    Replies: 1
    Last Post: 11-16-2007, 11:00 AM
  4. Message in error log
    By rednimer in forum MFHS v1.1
    Replies: 4
    Last Post: 11-02-2006, 05:44 PM
  5. Image Pruning Problem // Upload Error // Alert Message Error
    By Luke in forum Troubleshooting And Problems
    Replies: 3
    Last Post: 11-10-2005, 08:05 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •