Results 1 to 5 of 5

Thread: problem with lighttpd.conf

  1. #1

    Exclamation problem with lighttpd.conf

    I can not configure because no download does not start: (
    can you help me thanks

  2. #2
    Join Date
    May 2005
    Location
    China & France
    Posts
    6,492

    Default

    You need first install lighttpd server, and make corresponding configuration changes by copying the configuration at admin :: servers setting.

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by yabsoft View Post
    You need first install lighttpd server, and make corresponding configuration changes by copying the configuration at admin :: servers setting.
    if I try to download a file and I download the problem says that I can not find the uploaded file in my file sharing site

    Forbidden

    You do not have permission to access / on this server files/d4cd316833877647f08de53c63dd9f4a/5167c76b/a4d2e3f4.1_jpg.

    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

    how can I solve this problem!?!?!

  4. #4
    Join Date
    May 2005
    Location
    China & France
    Posts
    6,492

    Default

    Did you set the correct configuration details in lighttpd server? Usually there is timeout for every downloads and you need set it correctly.

    Could you send me your lighttpd server logins to check?

  5. #5

    Angry I can understand how to set "lighttpd server"?

    I'm looking everywhere ... between the forum, google, other information services but still can not figure out what to write in string lighttpd server can you help me also making an example or give you the data and make me understand ....
    and I'm still about 2 months and I'm really bothering with this thing

Similar Threads

  1. [AIH v2.2] Problem after instalation of Script.
    By Mega B in forum Troubleshooting And Problems
    Replies: 3
    Last Post: 05-12-2009, 09:33 PM
  2. Download problem - only 1 download session.
    By p.smit in forum MFHS v1.2
    Replies: 3
    Last Post: 12-04-2008, 12:06 PM
  3. server change I got my problem
    By atupload.net in forum Troubleshooting And Problems
    Replies: 1
    Last Post: 10-09-2008, 08:25 PM
  4. Problem logging into admin
    By gabel in forum Free Trial Support
    Replies: 1
    Last Post: 03-12-2008, 02:56 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 10-30-2007, 09:00 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •