Results 1 to 6 of 6

Thread: Upload doesn't work

  1. #1

    Default Upload doesn't work

    Hello
    PS: My English is bad.
    When I "Test sevrer" all the results are positive. Nevertheless, upload files to a remote server does not work. Upload gets to 100% and the file does not appear on the server. Already applied all the advice on the forum and did not help. Max_post and max_upload in php.ini is set to 5140M. Chmods are ok (cgi to 755, temp-files on the 777). For any advice I'd appreciate it.

  2. #2

    Default

    hello

    your problem has been resolved ?

    1- allow remote server to access to the mysql database of main server if you used cpanel it easy

    2- see in files config.php in remote server server_id and sure it is server_id in admin mfhs

    3- please upload again files uploadthumb.php uploading.php progress.php and folder includes in remote server and upload again

    thank you

  3. #3

    Default

    Thank you for your reply. Unfortunately, the problem persists. File is loaded, the server bandwidth is in use, but the file will not be placed on the server.

  4. #4

  5. #5
    Join Date
    May 2005
    Location
    China & France
    Posts
    6,492

    Default

    Please send us the ftp details of both servers to have a look.

    Quote Originally Posted by mateo5 View Post
    Hello
    PS: My English is bad.
    When I "Test sevrer" all the results are positive. Nevertheless, upload files to a remote server does not work. Upload gets to 100% and the file does not appear on the server. Already applied all the advice on the forum and did not help. Max_post and max_upload in php.ini is set to 5140M. Chmods are ok (cgi to 755, temp-files on the 777). For any advice I'd appreciate it.

  6. #6

    Default

    Hello
    Thank you for your willingness to help. I solved the problem. It turned out that I installed the 32 bit ZendOptimizer, and the server is 64 bit.

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 03-06-2011, 01:27 PM
  2. Replies: 10
    Last Post: 04-16-2008, 10:33 PM
  3. Upload suddenly does not work
    By h_o_y in forum MFHS v1.2
    Replies: 1
    Last Post: 01-05-2008, 01:18 PM
  4. Zip upload donīt work
    By planetlab in forum General
    Replies: 3
    Last Post: 11-12-2007, 08:36 AM
  5. Upload in Form Upload doesnt work
    By xhowiexo in forum MFHS v1.1
    Replies: 29
    Last Post: 09-20-2006, 04:47 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •