Results 1 to 4 of 4

Thread: ads not showing up

  1. #1

    Default ads not showing up

    after editing site_ads.html to insert ads. the ads doesnt show up at the homepage. i can see the ads when i use the text editor but not on the homepage.

    anyone care to help?

  2. #2
    Join Date
    May 2005
    Location
    China & France
    Posts
    6,492

    Default

    Please make sure you delete cached files in skin/default/cache.

  3. #3

    Default

    Hello Yab,

    I also have this problem - site_ads.html - not showing on localhost test configuration (fresh install and everything is enabled in admin panel)

    On my server have the message - denied by server configuration

    How to solve this?

  4. #4

    Default

    No, Don't problem, im try

Similar Threads

  1. [AIH v2.2] Slow when showing thumbnails
    By discuss4u in forum Troubleshooting And Problems
    Replies: 3
    Last Post: 06-04-2009, 07:37 PM
  2. Folder not showing all files
    By NextBest in forum MFHS v1.2
    Replies: 3
    Last Post: 03-10-2008, 12:05 AM
  3. 2checkout showing Parameter Error.
    By abe008 in forum MFHS v1.2
    Replies: 8
    Last Post: 12-19-2007, 06:56 PM
  4. Thumbnails Randomly Not Showing Up
    By Thanis in forum Troubleshooting And Problems
    Replies: 2
    Last Post: 11-24-2006, 11:35 PM
  5. Member images not showing up
    By profezor in forum Troubleshooting And Problems
    Replies: 0
    Last Post: 11-11-2005, 08:33 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •