Results 1 to 5 of 5

Thread: Strange apache problem

  1. #1
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Arizona, USA
    Posts
    454

    Default Strange apache problem

    Hi there,
    (This problem is probably not mfhs related, but I am hoping someone can still help)


    1. I am moving my entire site to new server.
    2. I install xampp for windows, with apache, php, perl, mysql etc.
    3. I get everything to run nice. (Everything is working 100%)
    4. After 5 minutes the site does not work:
    5. Users cannot login, login.php just reloads.
    6. Captcha check does not work, just reloads with new captcha numbers.
    7. /Admin login does not recognize user&pass, email password does not work.

    The problem definitely is Apache. Because reinstall of MySQL does not help. But when I reinstall Apache, it works for 5 minutes again.

    I really don't understand why this is happening... I did everything the same as on other servers that work fine...

    If anyone has any bright ideas on what to look for I would appreciate it alot!

    Thanks guys



  2. #2
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Arizona, USA
    Posts
    454

    Default

    Solved by lowering max_post size thing in php.ini

  3. #3

    Default

    What did you lower it to?

    Any idea why that setting has this effect. I think I'm seeing the same problem.

  4. #4
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Arizona, USA
    Posts
    454

    Default

    It worked when I set it to post_max_size = 2000M

    I have no idea why a higher value causes that problem... really weird.

  5. #5

    Default

    I thought I had the same problem but I found it was actually because my /tmp directory was full. Thanks for the info though.

Similar Threads

  1. Problem with bandwith, again...
    By dédou in forum Troubleshooting And Problems
    Replies: 3
    Last Post: 03-12-2007, 05:53 AM
  2. Apache crash! :(
    By dragan in forum MFHS v1.1
    Replies: 2
    Last Post: 03-01-2007, 05:24 PM
  3. Problem Apache stop
    By bytamirci in forum MFHS v1.1
    Replies: 9
    Last Post: 12-25-2006, 02:15 PM
  4. FATAL ERROR - database problem
    By dragan in forum MFHS v1.1
    Replies: 2
    Last Post: 12-24-2006, 12:00 PM
  5. Strange problem with filenames
    By vste5yvr in forum MFHS v1.1
    Replies: 3
    Last Post: 10-06-2006, 05:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •