Results 1 to 10 of 10

Thread: Problem Apache stop

  1. #1
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    TURKEY/ANTALYA
    Posts
    14

    Default Problem Apache stop

    Problem apache stop:

    web site stop apache server

    pleas help me

  2. #2

    Default

    What do you mean Apache stops,

    The httpd process just dies?

    did you check the logs: usually they are at /var/log/httpd/error_log & /var/log/httpd/access_log

    Check them for more info, also post you're httpd.conf in here so why could help you optimize it

  3. #3
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    TURKEY/ANTALYA
    Posts
    14

    Default

    error_log download

    http.conf

    # This is here for backwards compatability reasons and to support
    # installing 3rd party modules directly via apxs2, rather than
    # through the /etc/apache2/mods-{available,enabled} mechanism.
    #
    #LoadModule mod_placeholder /usr/lib/apache2/modules/mod_placeholder.so
    LoadModule evasive20_module /usr/lib/apache2/modules/mod_evasive20.so

  4. #4

    Default

    Well it looks like you have two problems
    1) IonCube you either didn't install it right or it got fucked try to reinstall it / zend I will suggest both.
    2) you have an SSL problem / using shared key with wrong config.

  5. #5
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    TURKEY/ANTALYA
    Posts
    14

    Default

    i reinstall installed zend apche stop apache stop
    pleas yab help me
    ISSUE no FIXED
    Last edited by bytamirci; 12-21-2006 at 01:56 AM.

  6. #6

    Default

    pouvez vous upload httpd.conf et signaler ici ?

    Can you upload httpd.conf of yours and display here, so we can optimise it !

  7. #7
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    TURKEY/ANTALYA
    Posts
    14

    Default

    Quote Originally Posted by raghav View Post
    pouvez vous upload httpd.conf et signaler ici ?

    Can you upload httpd.conf of yours and display here, so we can optimise it !
    le httpf.conf

    # This is here for backwards compatability reasons and to support
    # installing 3rd party modules directly via apxs2, rather than
    # through the /etc/apache2/mods-{available,enabled} mechanism.
    #
    #LoadModule mod_placeholder /usr/lib/apache2/modules/mod_placeholder.so
    LoadModule evasive20_module /usr/lib/apache2/modules/mod_evasive20.so

    voila ce celui ci regrav vous parles francais alors est puis jai un autre problem

    quand je upload plusieur dossier difrent a meme tand le dossier telecharger
    sont le meme ?

    merci de votre reponse

  8. #8

    Default

    Hey seems like you using Apache 2

    Kindly provide apache2.conf (working one)
    php.ini
    my.cnf
    And your server configuration

    I'm not so good in french, so can you tell me that you meant when upload 2 files, it gives u same file on two different links ?

    Thanks
    Raghav

  9. #9
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    TURKEY/ANTALYA
    Posts
    14

    Default

    yes when one upload 2 file different the file upload are the same one

  10. #10

    Default

    Hmm this problem came up with me too, but now it doesn't ...

    But Yes Sometimes it can, when you upload 2-3 files simulataneously !
    I think Stephen will see this soon !

    You didn't provide apache2.conf

Similar Threads

  1. Problem with upload process
    By binural in forum MFHS v1.1
    Replies: 6
    Last Post: 11-05-2006, 04:04 PM
  2. Hotlinking problem; URGENT!
    By umairmasoodpk@gmail.com in forum Troubleshooting And Problems
    Replies: 4
    Last Post: 10-23-2006, 05:22 PM
  3. Problem with AOL User
    By myflathost in forum MFHS v1.1
    Replies: 1
    Last Post: 10-11-2006, 12:58 PM
  4. Problem with billing
    By binural in forum General
    Replies: 2
    Last Post: 09-20-2006, 07:27 PM
  5. second server getfile problem
    By macer in forum MFHS v1.1
    Replies: 2
    Last Post: 08-01-2006, 03:59 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •